NAVLUNGO’DA KURYE ÇAĞIRMA NASIL YAPILIR ?

 

   Navlungo’da Gönderi Talimatı oluşturduktan sonra ‘Sevkiyatlarım’ ekranına geliyoruz.

 

 

 

  Sevkiyatlarım ekranında ilgili gönderimizin yanındaki butonu işaretlediğimizde sağ altta ‘Kurye Çağır’ butonu aktif oluyor. Birden fazla gönderi oluşturduysanız hepsini seçerek tek bir kurye talebi yapabilirsiniz.


 

  Kurye çağır butonuna tıkladığımızda karşımıza adres bilgilerimizi gireceğimiz alan açılıyor. Burada, gönderinizin alınacağı adres bilgilerini giriyoruz.

 

 

 

 


 


 

  Karşımıza çıkan ekranda adres bilgilerimizi giriyoruz. Bu adresi bir sonraki kurye çağırma talebinde otomatik olarak kullanmak için ‘Yeni Toplama Adresi Olarak Kaydet’

(2) butonuna basıp öyle talep oluşturmamız gerekiyor. Adresi girdikten sonra Toplama Tarihi kısmından alım yapılacak tarihi (3) ve hemen aşağısında Toplama Saat Aralığı’nı seçerek Talep Oluştur (4) butonuna basarak toplama talebimizi oluşturmuş oluyoruz.

 

  Bir sonraki toplama talimatı oluştururken gelen ekranda ‘Kayıtlı Adreslerimden Getir’

(1) butonuna basarak daha önce kaydettiğimiz adres otomatik olarak ekrana gelir ve bu adresi seçtikten sonra alım tarihi ve saatini de seçerek toplama talebini oluşturmuş oluruz.

 

 

 


 

  Toplama talebimizi oluşturduktan sonra seçmiş olduğumuz tarihte gelen kuryemize sistemden oluşturduğunuz Proformanın çıktısı ile birlikte gönderinizi teslim edebilirsiniz.