Karşınıza çıkacak ilk ekranda yükünüzün özelliklerini girmeniz beklenir.


  1. Parsiyel Yükler İçin Yük Bilgilerini Girme


İki farklı yük tipi için teklif alabilirsiniz.

Sol tarafta görülen kırmızı çerçeve içinde görülen parsiyel yük 1 tırın yada yada konteynerin tamamını dolduramayacak kadar olan yüklerdir. Bu zarf, koli, sandık, palet şeklinde paketler halinde taşınabilmektedir.

Adet, adet başı ağırlık, en, boy, yükseklik bilgileri girilerek bu ekranda parsiyel yükler için özellikler girilmiş olur.

İlgili ekranın sağ altında bulunan “Ekle” butonu yardımı ile daha fazla ve çeşitte kutu, palet, sandık, zarf tipinde eklemeler yapabilirsiniz.



  1. Komple Yükler İçin Yük Bilgilerini Girme 


Bir tırın yada konteynerin tamamen kiralanmasına komple yük adı verilir. Parsiyel yük / Komple yük yazan ekrandan komple yükü seçtiğinizde seçmeniz için size 3 modda seçenek sunarız. Tam tır, minivan ve tam konteyner seçeneklerini tıklayarak istediğiniz özellikle taşıma tipinde seçim yapabilirsiniz.


  1. Yükün Alınacağı Lokasyon Ve Gidecek Lokasyon Bilgilerinin Girilmesi


Yükleme Tipi : Ürünler kapınızdan mı alınacak, limandan mı alınacak, limana mı yoksa kapıya mı teslim edilecek seçeneklerini sorarız.

Nereden, hangi ülke ya da şehirden alınacak olduğunu sorarız.



  1. Lojistik Firmalarına Teklifinizin Ulaşması


İstediğiniz teklifler lojistik firmalarına gitmeden önce hedef fiyat, yükün içeriği, ve yükünüzün hazır olma tarihlerini girmeniz gerekir.



“Teklif Çalış” butonuna basılması ile birlikte isteğiniz sistemde bulunan 150+ lojistik firmasından en uygun olanlara düşer.  MQ ile başlayan bir sipariş numarası otomatik oluşur. Bu esnadan itibaren lojistik firmalarının sizlere teklif üretip yollamasını bekliyor olursunuz.



Teklifler gelmeye başladığında sizlerin mail adreslerine bildirim geldiği gibi tekliflerim ekranından da takip edebilirsiniz.


Teklifler size ulaştıkça aşağıdaki gibi bir mail gelir.




  1. Tekliflerin Değerlendirilmesi


Tekliflerim ekranından ise size teklif veren firmaların teklif detaylarını aşağıdaki gibi görebilirsiniz.

Firmaların tekliflerini kabul edebilir, reddedebilir ya da açtığınız talebi sonlandırabilirsiniz.

Teklifi kabul etmeniz durumunda Navlungo sizleri ilgili lojistik firması yetkilisi ile mail ortamında buluşturarak bilgi/belge akışının sağlanmasını, operasyonun yürütülmesini sağlayacaktır.